Arvokiinteistöt

Etusivu » Palvelut » Arvokiinteistöt

Arvokiinteistöjen huippulaadukkaat ja yksityiskohtaiset toteutukset

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa arvokohteiden toteutukseen viimeistellyn lopputuloksen sekä toteutamme suunnittelijoiden ainutlaatuisimmatkin visiot.

Arvostamme useiden asiakkaidemme yksityisyyttä emmekä julkaise pyydettäessä tietoja asiakkaistamme tai toteutetuista kohteista. Tarvittaessa laadimme kirjalliset salassapitosopimukset.

  • Arvokiinteistöt
  • Museot ja taidegalleriat
  • Museoviraston suojelemat kiinteistöt
  • Rakennushistoriallisesti arvokkaat kohteet

Tässä muutama referenssi arvokohteista

Mältinrannan Taidekeskus, saneeraus

Kuninkaankatu 2, Tampere

Tampereen Tilapalveluiden hallinnoimassa kiinteistössä sijaitsee Tampereen Taiteilijaseura ry:n ylläpitämä taidegalleria. Vuonna 2020 sata vuotta täyttävän seuran galleria on tunnettu korkeatasoisista nykytaiteen näyttelyistä ja taidelainaamostaan. Lainaamon valikoimissa on tällä hetkellä yli 800 teosta, joita voi vuokrata tai ostaa omakseen. 

Taidegallerian ja taidelainaamon tilat saneerattiin sähköasennusten puolesta liittymäkaapeloinnista lähtien täysin. Yleisvalaistusta ohjataan DALI-järjestelmällä ja taidegallerian tiloihin asennettiin taideteoksia valaisemaan huippulaadukkaat Ercon valmistamat valaisimet. Kiinteistön sähkötekniset järjestelmät, kuten murto- ja kameravalvonta sekä poistumistievalaistus ja kiinteistöautomaatio päivitettiin nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi.

Laukontori 2 B arvohuoneisto

Laukontori 2, Tampere

Tampereen keskustan Laukontorin laidalla sijaitsevan vanhan punatiilisen kerrostalon sisään kätkeytyy pieni palatsi. Jokainen yksityiskohta on tarkoin suunniteltu ja asunto itsessään on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen taideteos.

Entisestä toimistotilasta saneerattiin uniikki kaupunkikoti, josta löytyy uskomaton määrä upeasti toteutettuja yksityiskohtia. Pääsimme suunnittelemaan ja toteuttamaan tämän ainutlaatuisen kohteen sähköistyksen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot