Teollisuus

Etusivu » Palvelut » Teollisuus

Teollisuuden sähköistys ja tietoliikenne Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella

Teollisuuden uudishankkeet, saneeraukset, laajennukset ja kunnossapito rautaisella kokemuksella.

Teollisuuden vaativia kohteita ja asiakkaita hyvin palveleva kumppanuussopimus varmistaa riittävän nopean vasteajan työtilauksiin ja kohteen vastuuhenkilön tuntemuksen kiinteistön asennuksiin sekä järjestelmiin. Teollisuuden sähköasennuksissa on useimmiten tärkeimpänä kriteerinä on tuotannon jatkuva ja varma toiminta, jolloin laadunvarmistus, dokumentointi sekä laadukkaat tuotteet ovat tärkeässä roolissa.

  • Uudishankkeet
  • Saneeraukset
  • Laajennukset
  • Kunnossapito
  • Urakointi ja suunnittelu

Avant Tecnon noin 70.000 m2 kiinteistöt vaativat jatkuvaa ylläpitoa ja kehittämistä sähköistykseen liittyvissä osa-alueissa. Sähköasennus Salminen on ollut kumppaninamme pitkään, ja olemme saaneet heidän kauttaan oma-aloitteista ja sitoutunutta palvelua niin jokapäiväisessä toiminnassa kuin kehityshankkeissammekin.

Saku Vastamäki, Vice President, Production, Avant Tecno Oy

Tässä muutama referenssikohde teollisuudesta

Avant Tecno Oy

Ylötie 1, Ylöjärvi

AVANT-pienkuormaajien kymmenien tuhansien neliöiden laajuinen tehdas Ylöjärvellä on laajentanut toimintaansa viime vuosina runsaasti. Olemme saaneet olla mukana tämän Pirkanmaan alueella merkittävän yrityksen kasvussa tukemalla tehtaan päivittäistä toimintaa sekä rakentamassa laajennuksien lukuisia sähkö- ja tietoliikennejärjestelmiä.

Useita hankkeita ja kumppanuussopimus.

Image Wear Oy

Yrittäjänkatu 24, Tampere

Työasuja jo vuodesta 1959 valmistanut Image Wear on ollut asiakkaanamme yrityksemme perustamisesta lähtien. Olemme vastanneet Image Wearin useiden muutosten ja laajennusten sähkö- ja tietoliikennetöistä sekä kiinteistöjen asennusten kunnossapidosta.

Useita hankkeita ja kumppanuussopimus.

Novacast Oy palovahinkosaneeraus

Valimotie 1, Pirkkala

Täyden palvelun alumiinivalimo Pirkkalassa on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1980. Novacastin toimintaa kohtasi yllättävä onnettomuus kun tiloissa syttyi laaja tulipalo. Tehdastilat täytyi saneerata nopeasti takaisin käyttökuntoon, että tuotantoon ei pääse syntymään pitkää katkosta. Uusimme kiinteistön sähköasennukset yhteistyössä tuotannon kanssa, koska valimo oli osittain käytössä koko saneerauksen ajan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot