Saneeraukset

Etusivu » Palvelut » Saneeraukset

Kiinteistöjen sähkösaneeraukset linjasaneerauksista laajoihin perusparannuksiin

Asuin- ja liikekiinteistöjen saneeraukset useiden hankkeiden kokemuksella. Saneerauskohteissa vanhojen rakenteiden aiheuttamat haasteet ratkotaan tehokkaasti yhteistyössä muiden hankkeen toimijoiden kanssa. Kokeneet asentajamme ja insinööriosaaminen varmistavat laadukkaan lopputuloksen.

  • Asuinkiinteistöt
  • Liikekiinteistöt
  • Urakointi ja suunnittelu

Olemme todella tyytyväisiä, että Salmiset ovat omalla toiminnallaan ja esimerkillään löytäneet hienon työntekijäporukan ympärilleen. Meidän remonttityömaat ovat sujuneet ja edenneet loistavasti heidän työntekijöiden ja Salmisten tekemien suunnitelmien kanssa; Luottavaisin mielin suunnittelemme tulevia projekteja

Jarno Kauppinen, toimitusjohtaja, Pirkan Pinnoitus Oy

Tässä muutama referenssi saneerauksista

KOy Hämeenpuisto 21,
perusparannus ja tilamuutokset

Hämeenpuisto 21, Tampere

Kiinteistö Oy Hämeenpuisto 21 saneerattiin laajamittaisesti – vain runko jäi jäljelle alkuperäisestä rakennuksesta. Saneerauksessa otettiin huomioon poikkeuksellisen hyvin energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys, jonka johdosta kohteelle myönnettiin Pirkanmaan Ympäristöpalkinto. Hankkeen sähköurakoinnin lisäksi vastuullemme kuului myös sähkösuunnittelu.

Puutarkadun puoleiselle toimistosiiven katolle asennettiin 15 kWp aurinkosähkövoimala, joka tuottaa sähköenergiaa kiinteistön tarpeisiin mm. jäähdytykseen ja ilmastointiin. Hämeenpuiston puoleiselle katolle asennettiin laskennalliselta teholtaan n. 50 kWp tyhjiöputkikeräimillä toteutettu aurinkolämpövoimala, jolla lämmitetään kiinteistön käyttövettä. Kohteen asunnot ja liikehuoneistot rakennettiin laadukkailla materiaaleilla ja toimivilla teknisillä ratkaisuilla vuokrauskäyttöön.

KOy Tampereen Hämeenkatu 26,
talotekniikan perusparannus

Hämeenkatu 26, Tampere

Tampereen keskustassa Hämeenkatu 26:ssa sijaitseva viisikerroksinen liike- ja toimistotalo tunnetaan myös Tuotannon talona. Carl Birger Federleyn vuonna 1914 suunnitteleman arvokiinteistön talotekniikka saneerattiin täysin. Kiinteistössä on useita yritysten toimistotiloja sekä ravintoloita. Tietoliikenne, rakennusautomaatio sekä sähkönjakelu uudistettiin nykyisiä tarpeita vastaaviksi.

Kiinteistön katolle asennettiin aurinkosähkövoimala tuottamaan sähköenergiaa kiinteistön taloteknisten järjestelmien tarpeisiin. Hankkeen sähköurakoinnin lisäksi vastuullemme kuului myös sähkösuunnittelu.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot