Yrityksemme

Sähköasennus Salminen Oy on tunnettu paikallinen toimija Pirkanmaan alueella sekä ammattitaitoinen ja luotettava yritys yhteistyökumppanina.

 

Yritystoiminta on aloitettu vuonna 2002 ja kokemusta sähköalan töistä on yli 25 vuotta. Yritys perustettiin toiminimeksi, mutta nousujohteisen kasvun ja työntekijöiden palkkaamisen myötä yhtiömuoto vaihdettiin pian osakeyhtiöksi. 

Yhtiömme on kotimainen, täysin henkilökunnan omistama perheyritys ja hankkeet toteutetaan vastuullisesti omien työntekijöiden voimin. Työllistämme tällä hetkellä vakituisesti 10 henkilöä ja henkilökuntamme on sitoutunut toimintaamme, josta kertovat yrityksemme erityisen pitkät työsuhteet. 

Sähköasennus Salminen palvelee yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityisiä Pirkanmaan alueella kaikessa sähköön ja tietoliikenteeseen liittyvässä - suunnittelusta ylläpitoon asti. Toteutamme suuret ja haastavat kohteet laadukkaalla asentaja- ja insinööriosaamisellamme, mutta samoin myös pienemmät sähköalan työt. Yrityksemme suurimpina vahvuuksina ovat yksilöllinen asiakaspalvelu, projektien kokonaisuuden hallinta sekä vahva ammattitaito. 

Tyypillisiä asikkaitamme ovat kiinteistö- ja taloyhtiöt, rakennusliikkeet sekä monenlaiset yritykset. 

 

Asiakkaamme kertovat meistä 
 

” Yhteistyö Sähköasennus Salmisen kanssa on joustavaa ja luotettavaa. Mahdollisiin eteen tuleviin ongelmatilanteisiin rakennushankkeissa puututaan nopeasti ja toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Nerokkaat sähkösuunnitelmat toteutetaan ammattitaitoisten tekijöiden toimesta. ”   

Teemu Sorri,
hankinta- ja laskentapäällikkö, Visura Oy

 

 

" Avant Tecnon noin 70.000 m2 kiinteistöt vaativat jatkuvaa ylläpitoa ja kehittämistä sähköistykseen liittyvissä osa-alueissa. Sähköasennus Salminen on ollut kumppaninamme pitkään, ja olemme saaneet heidän kauttaan oma-aloitteista ja sitoutunutta palvelua niin jokapäiväisessä toiminnassa kuin kehityshankkeissammekin "

Saku Vastamäki, 
Vice President, Production, Avant Tecno Oy

 

" Olemme todella tyytyväisiä, että Salmiset ovat omalla toiminnallaan ja esimerkillään löytäneet hienon työntekijäporukan ympärilleen. Meidän remonttityömaat ovat sujuneet ja edenneet loistavasti heidän työntekijöiden ja Salmisten tekemien suunnitelmien kanssa; Luottavaisin mielin suunnittelemme tulevia projekteja "

Jarno Kauppinen,
toimitusjohtaja, Pirkan Pinnoitus Oy

 

" Perustettiin uusi ravintola ja remontoitiin vanha. Molempien haastavien kohteiden sähköistys sujui yli odotusten. Tulemme varmasti käyttämään jatkossakin Sähköasennus Salmisen palveluita "

Laura Yli-Houhala,
toimitusjohtaja, Hot Wings Oy

 

" Sähköasennus Salminen Oy on ollut yhteistyökumppanimme siitä lähtien, kun Salmiset perustivat yrityksen.

Meillä on ainoastaan positiivista kerrottavaa yrityksen tavasta toimia. Yhteistyö sujuu mutkattomasti, vastuu työn tuloksista otetaan aina ja työ tulokset ovat erinomaisia sekä laadultaan että toimitusajoiltaan. Harvinaisella tavalla yritys ottaa myös pitkäaikaista vastuuta töistään, mikä näkyy niin, että yritys miettii asiakkaansa, eli meidän, parasta myös pitkällä aikavälillä ja tekee hyviä ehdotuksia siitä, miten työt on parasta tehdä. Työt eivät ikinä jää keskeneräisiksi, eikä yhteisprojektien eteneminen ole ikinä kiinni siitä, että Salmiset eivät olisi tehneet osuuttaan. Kun jotain sovitaan, voi luottaa siihen, että se tehdään. Ikinä ei tarvitse katsoa perään ja vahtia, tuleeko työt tehtyä sovitusti.

Harvinainen yhteistyökumppani rakennusalalla, varsinainen löytö meidän yrityksellemme! "

Jaakko Kurikka, Talousjohtaja, Lahtiset Yhtymä

 

" Ensimmäinen ajatus pisti miettimään, milloin meidän välinen työsuhden ylipäätään alkoi, joskus ennenvanhaan varmaankin. Ensimmäinen muistikuva Jarmosta on ajalta, jolloin hän oli tekemässä ravintola Saludin sähköasennuksia herättäen suurta asiantuntemusta ja työmoraalia.

Ilmeisesti ei kovinkaan paljon kulunut aikaa, kun Jarmo perusti oman säköasennusliikkeensä. Siitä lähtien on tasaisen tappavassa tahdissa ollut yhteisiä projekteja. Yhteistyö on sujunut todella moitteettomasti ja kohteita on ollut jos jonkinlaisia etupäässä mielenkiintoisia ja vaativiakin kaikilta osin.

Omat hommani ovat olleet yleensä ei peruskauraa vaan mielenkiintoisia. Joku voisi sanoa, että haasteellisia. Sitä en sano, koska haasteellinen tarkoittaa vaikeaa ja eihän osaaville mikään ole vaikeaa. Tämä koskee myös Salmisia ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Esimerkkinä maittakoon, että kun kerran joku kysyi minulta hommaaan sähkäriä niin tietysti pyysin hänet soittamaan Jarmolle ja että sopikaa keskenänne tapaaminen. Näin tapahtui. Asiakas ja Jarmo tapasivat ja sopivat asian. Minkä jälkeen tämä asiakas soitti mulle, että olipa ihmeellinen sähkömies, joka tulee silloin kun on sovittu. Vastasin niinpä ja hommatkin hoituu samalla tavoin. Sähkön kanssa kuuluu olla tarkka.

Kaippa näitä juttuja olisi vaikka kuinka paljon mutta olisivat kuitenkin samansisältöisiä ja voisi olla pitkänpäälle tylsää luettavaa. Mokat ja  munaukset olisivat hauskoja mutta ei Salmisten kanssa saa farsseja aikaiseksi. "

Arkkitehti Heikki Koivula

 

 

Vuoden Yrittäjä -palkinto
 

Yrityksemme palkittiin vuonna 2018 Suomen Yrittäjien paikallisjärjestö Lielahden Yrittäjien Vuoden Yrittäjäksi. Otimme kiitollisina vastaan upean tunnustuksen perinteikkäältä paikallisjärjestöltä. 

" Yrittäjille on tärkeätä myös se, että työllistää ja tuottaa tuloa vastuullisena toimijana yhteiskunnalle vastatessaan 10 hengen toimeentulosta. Yrittäjillä ei ole työpäiviä ja vapaapäiviä, on vain päiviä. Työ ja vapaa-aika sotkeutuvat yhteen. Joskus päiviin Jarmo saa mahdutettua rakennushommia ja kalastusta, Sami puolestaan urheilee ja on mukana nuorkauppakamaritoiminnassa sekä opiskelee yritysjohtamista. "

Pääset lukemaan lyhyen tarinan yrityksestämme Lielahden Yrittäjien verkkosivuilta täältä.
 

 

 

Tässä muutamia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme jotka ovat luottaneet palveluihimme jo useassa hankkeessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sähköasennus Salminen Oy
Y-tunnus: 1954241-6
Varasto: Linjatie 1, 33470 Ylöjärvi

info@sahkoasennussalminen.fi
+358 40 86 55 740

Luotettava kumppani
Korkein luottoluokitus