Myymälät ja ravintolat

Etusivu » Palvelut » Myymälät ja ravintolat

Ravintolat, baarit ja myymälät Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella

Ravintoloiden, baarien ja myymälöiden sähköasennukset suunnittelusta toteutukseen. Nämä hankkeet ovat meille erittäin mieluisia, kun saamme toteuttaa näyttäviä ratkaisuja ja suunnitella toteutusta yhdessä asiakkaan kanssa. 

Viimeaikoina olemme useissa hankkeissa hyödyntäneet uutta Suomessa kehitettyä Casambi -valaistuksenohjausjärjestelmää. Tällä pääsemme joustavaan ja kustannustehokkaaseen valaistuksenohjaukseen, jonka käyttöliittymä on asiakkaalle selkeä.

Äänentoisto ja esitystekniikka ovat ravintoloissa ja baareissa keskeisessä roolissa asiakkaiden viihtyvyyden varmistamiseksi. Toteutamme laadukkaat ja henkilökunnalle helppokäyttöiset järjestelmät kustannustehokkaasti. 

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Myymälät
  • Esitystekniikka ja äänentoisto
  • Valaistuksen ohjausjärjestelmät
  • Casambi -valaistuksen ohjaus
  • Urakointi ja suunnittelu

Perustettiin uusi ravintola ja remontoitiin vanha. Molempien haastavien kohteiden sähköistys sujui yli odotusten. Tulemme varmasti käyttämään jatkossakin Sähköasennus Salmisen palveluita

Laura Yli-Houhala, toimitusjohtaja, Hot Wings Oy

Tässä muutama refesenssikohde ravintoloista

Siipiweikot Tampere ja Tampella

Aleksanterinkatu 26, Tampere
Juhlatalonkatu 5, Tampere

Tampere tunnetaan Suomen siipipääkaupunkina ja Ravintola Siipiweikot Suomen – ja koko Euroopan ensimmäisenä – kanansiipiin ja siipikastikkeisiin erikoistuneena ravintolana.

Toteutumme legendaariselle siipiravintolalle täysin uuden ravintolan Tampellaan ja saneerasimme Tampereen keskustassa sijaitsevan asiakkaita jo vuodesta 1993 palvelleen ravintolan uuteen uskoon. Vastasimme molempien ravintoiden sähkösuunnittelusta sekä sähköurakoinnista.

Finnresta Arlanda ja Rygge

Ilmailunkatu 20, Tampere

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa toimiva Finnresta palvelee Pirkkahallina paremmin tunnetussa messukeskuksessa tapahtumajärjestäjiä ja tapahtumien vierailijoita kymmenen eri ravintolan voimin. Saneerasimme pääaulassa sijaitsevan Ravintola Arlandan kokonaisuudessaan uuteen loistoon ja tällä hetkellä on käynnissä on uuden Ravintola Ryggen rakentaminen E-hallin parvelle.

Molemmissa ravintoloissa on käytössä uusi Casambi -valaistuksenohjausjärjestelmä, josta olemme saaneet hyvää palautetta käyttäjiltä. Vastaamme näidenkin molempien ravintoiden sähkösuunnittelusta sekä sähköurakoinnista.

Ravintola Winebridge

Hallituskatu 14, Tampere

Palkittu viiniasiantuntija Timo Jokinen perusti Tampereen keskustaan uuden, kaupungin laajimmalla viinivalikoimalla varustetun ravintolan.

Hallituskadun vanhan postikonttorin tilat saneerattiin ravintolakäyttöön ja pääsimme vastaamaan hankkeen sähkösuunnittelusta sekä -urakoinnista. Valaistusta ohjataan Casambi-järjestelmällä, jossa on valmiiksi luotuna valaistustilanteita erilaisia tilanteita tai tapahtumia varten. Valaistuksenohjausjärjestelmän käyttöliittymänä toimii tablet-laite, josta erilaiset valaistustilanteet kytketään helposti päälle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot