Liikekiinteistöt

Etusivu » Palvelut » Liikekiinteistöt

Liikekiinteistöjen ja toimitilojen sähköasennukset Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella

Liikekiinteistöt ja yritysten toimitilat toteutetaan tilojen toiminnallisuutta ja käyttäjien imagoa tukevilla ratkaisuilla. Viihtyisät ja toiminnallisuuksiltaan laadukkaat tilat houkutettelevat asiakkaita vierailemaan paikalla sekä pitkäaikaisia vuokralaisia tiloihin.

Toimitilojen laadukkaat tietoliikenneratkaisut varmistavat tietojärjestelmien sujuvan ja varman käytön. Modernien valaistusratkaisujen on myös tutkitusti todistettu vaikuttavan työntekijöiden tehokkuuteen ja vireystilaan. Valaistuksen päivityksellä nykyiaikaiseen LED-tekniikkaan pystytään saavuttamaan huomattavia kustannussäästöjä energiankulutuksessa sekä huoltokustannuksissa.

  • Liikerakennukset
  • Toimistotilat
  • Pankit
  • Hotellit
  • Myymälät
  • Lääkärit ja hammaslääkärit
  • Uudiskohteet ja saneeraukset
  • Urakointi ja suunnittelu

Sähköasennus Salminen Oy on ollut yhteistyökumppanimme siitä lähtien, kun Salmiset perustivat yrityksen. Meillä on ainoastaan positiivista kerrottavaa yrityksen tavasta toimia. Yhteistyö sujuu mutkattomasti, vastuu työn tuloksista otetaan aina ja työ tulokset ovat erinomaisia sekä laadultaan että toimitusajoiltaan. Harvinaisella tavalla yritys ottaa myös pitkäaikaista vastuuta töistään, mikä näkyy niin, että yritys miettii asiakkaansa, eli meidän, parasta myös pitkällä aikavälillä ja tekee hyviä ehdotuksia siitä, miten työt on parasta tehdä. Työt eivät ikinä jää keskeneräisiksi, eikä yhteisprojektien eteneminen ole ikinä kiinni siitä, että Salmiset eivät olisi tehneet osuuttaan. Kun jotain sovitaan, voi luottaa siihen, että se tehdään. Ikinä ei tarvitse katsoa perään ja vahtia, tuleeko työt tehtyä sovitusti.

Harvinainen yhteistyökumppani rakennusalalla, varsinainen löytö meidän yrityksellemme!”

Jaakko Kurikka, talousjohtaja, Lahtiset Yhtymä

Tässä muutama referenssikohde liikekiinteistöistä

Hammas Hohde Tampere, hammaslääkäriasema

Puutarhakatu 19, Tampere

Uusi hammaslääkäriasema rakennettiin Tampereen keskustaan entisen parturikampaamon toimitiloihin. Hammaslääkäritekniikka, toimenpidehuoneet ja vastaanoton upea ulkoasu saatiin valmiiksi erittäin nopealla aikataululla.

Vanhan kiinteistön sähköjakelua muutettiin palvelemaan liiketilan kasvanutta tehontarvetta sekä kiinteistön liikesiiven kaikkia liiketiloja palveleva paloilmoitinjärjestelmä uudistettiin.

KOY Nuutisarankatu 5, AVARN Security Tampere toimitilat

Nuutisarankatu 5, Tampere

Nykyisen Avarn Securityn räätälöidyt toimitilat rakennettiin Tampereen Sarankulmaan.

Uusi rakennus ja tarkasti turvaluokitellut tilat suunniteltiin yhteistyössä käyttäjän kanssa. Hankkeen sähköurakoinnin lisäksi vastuullemme kuului myös sähkösuunnittelu.

Handelsbanken Tampere Kuninkaankatu toimitilat

Kuninkaankatu 30, Tampere

Handelsbankenin pankkikonttori rakennettiin Tampereen Kuninkaankadun liikekiinteistöön. Näyttävä ketjun konseptin mukainen konttori suunniteltiin ja urakoitiin hyvässä yhteistyössä arkkitehdin ja käyttäjän kanssa.

Tampereen Särkänniemen Koiramäki
Noin 10 000 m² teemapuiston sähköurakointi

Laiturikatu 1, Tampere

Tampereen Särkänniemen vuosikymmenen suurin investointi, noin 10 000 m² teemapuisto, rakennettiin täysin Mauri Kunnaksen Koiramäki -tarinoiden pohjalta. Alueella toimii myös lasten eläintarha.

Toimimme tämän ainutlaatuisen hankkeen sähköurakoitsijana ja pääsimme toteuttamaan viimeisimmällä tekniikalla varustetun kokonaisuuden Särkänniemessä vierailevien käyttöön.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot